PROTEST – Angajații DGASPC Maramureș pichetează Palatul Administrativ din Baia Mare: motivul, Consiliul Județean refuză să aplice două hotărâri definitive ale instanței

1
1389

DREPTURI IGNORATE. Marți, 19 septembrie 2023, angajații Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș vor protesta în fața Palatului Administrativ, sediu și al Instituției Prefectului Maramureș, nemulțumiți că nu și-au primit drepturile câștigate în instanță în lunile martie și iunie, prin două hotărâri judecătorești definitive pe care Consiliul Județean Maramureș refuză să le pună în aplicare.

 

Liderul Cartel Alfa Maramureș, Florin Hossu (în foto), a precizat, pentru 2mnews, că este vorba despre drepturi prevăzute prin lege încă din 2018 (sporuri de aproximativ 50% din salariu) pentru circa 50 de salariați ai DGASPC Maramureș, angajați în centre care deservesc persoane cu dizabilități grave. În cazul în care în urma pichetului și a diligențelor la prefectul de Maramureș și președintele Consiliului Județean, Hossu a mai precizat că angajații DGASPC vor demara procedurile de executare silită a Consiliului Județean.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Dar drepturile persoanelor cu handicap de ce nu le acordati si ii purtati pe oameni cu lunile ,chipurile,nu se incadreaza boala la codurile care le aveti???totul trebuie cerut in instanta …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here