PROPUNEREA PARLAMENTARULUI MARAMUREȘEAN, LEGE – Brian Cristian, încă o lege adoptată: Scoatem dosarul cu șină și din sport

1
234
Brian Cristian, deputat USR de Maramureș

REGISTRUL SPORTIV. Camera Deputaților a dat votul final pentru propunerea legislativă a deputatului USR Brian Cristian prin care Agenția Națională pentru Sport este obligată să pună la dispoziția cetățenilor o platformă online pentru înscrierea în Registrul Sportiv. Practic, înscrierea în Registrul Sportiv și obținerea Certificatului de Identitate Sportivă se va putea face și online, atât la depunerea documentelor, cât și la eliberarea lor.

 

Brian Cristian, deputat USR, inițiatorul propunerii legislative: „Încă de la începutul mandatului meu m-am străduit să aduc digitalizarea mai aproape de cetățeni. Birocrația excesivă care caracterizează sistemul de stat românesc reprezintă o problemă inclusiv în domeniul sportului.

 

Este inadmisibil ca în 2024, în țara noastră, cetățenii interesați să înființeze o structură sportivă să fie nevoiți să depună fizic documentele, la sediul Agenției Naționale pentru Sport, să le trimită prin poștă ori să fie nevoiți să meargă la notar pentru diferite procuri. Inițiativa pe care Parlamentul a adoptat-o este una dintre multele proiecte necesare pentru dezvoltarea sportului din România și care se intersectează cu digitalizarea. Practic, scoatem dosarul cu șină și din sport”.

 

Concret, legea modernizează procesul de înregistrare în Registrul Sportiv, prin crearea unei metode electronice de transmitere a documentelor. De asemenea, este digitalizată și procedura de eliberare a Certificatului de Identitate Sportivă, prin utilizarea semnăturii electronice. Nu în ultimul rând, Agenția Națională pentru Sport va trebui să opereze înregistrarea în Registru și să comunice Certificatul de Identitate Sportivă în termen de 14 zile de la momentul solicitării, față de 30 de zile cât este în prezent.

 

Biroul parlamentar al deputatului Brian Cristian



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Brian Cristian , după 4 ani de mandat în Parlamentul României , doar cu atât vă lăudați ? Dosarul cu șină de nu știu unde ? 🙂
    Cu atât vă lăudați după 4 ani de mandat ? Cu dosarul cu șină ? 🙂
    Eu va spun sincer . Până acu câteva luni , de când v-ati început iar promovarea pe net , sincer va spun , eu nici nu am știut de dvs .
    Dosarul cu șină ? Atâta tot în 4 ani de mandat ? 🙂
    Sigur n-am pierdut nimic că nu am auzit de dvs acești 4 ani .
    Pe mine chiar nu mă interesează politica ( sunt 100% convins că nu mă crede-ti ! ) Daaaa , din partea unui om tânăr , aveam mai multe așteptări decât ,,dosarul cu șină,, in 4 ani de mandat !
    Nu știu cine naiba va crede oenibilitatile astea , dar eu sigur nu !
    Nu va cred 100% nici pe dvs , nici fosilele reactivate in MM pt diverse acțiuni actuale , electorale
    Nu înțeleg cât de prosti îs oamenii să pună botu la orice poveste penibilă din asta , spusa de orice candidat !
    Sa va fie rușine tuturor , nu aveți pic de demnitate și onoare , nici unul , pe nicio funcție !
    Oamenii , daca ar avea minte în cap , ar trebui , oriunde , peste tot , sa voteze FAPTE , nu VISE , nu PENIBILITATI !
    MINCINOSILOR ! TOTI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here