MESAJ – Gabriel Bogdan Ștețco, candidat PNL la președinția Consiliului Județean Maramureș: Să primim cu sufletul deschis Lumina Sfântă a Învierii, simbol al biruinței binelui

0
128
Gabriel Ștețco

PAȘTE 2024. În Lumina celui mai mare praznic al creștinățății – Învierea Domnului – dăm slavă lui Dumnezeu pentru binecuvântările Sale, pentru iubirea fără margini pe care o are pentru fiecare dintre noi.

 

Învierea Mântuitorului nostru este minunea supremă care ni se dezvăluie tuturor; minunea care îi adună acasă pe cei dragi și reîntregește familiile; minunea care simbolizează renașterea speranței, care ne îndeamnă la bunătate, iertare și ne întărește în credință.

 

Să ne închinăm cu smerenie în fața sacrificiului suprem pe care Iisus Hristos L-a făcut din iubire pentru oameni, să primim cu sufletul deschis Lumina Sfântă a Învierii, simbol al biruinței binelui.

 

Dragi maramureșeni, în aceste zile sfinte și în fiecare zi, să ne mărturisim credința și să mulțumim lui Dumnezeu pentru darurile cu care ne binecuvântează pe noi și familiile noastre.

 

Să aveți sărbători pascale luminate, cu pace și bucurie în suflet, alături de cei dragi!

 

Paște fericit!

 

Gabriel Bogdan Ștețco

Administrator public al Județului

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here