DECIZIE – Liviu Marian Pop renunță la funcția din cadrul ministerului Educației și preia postul de senator PSD vacantat de Sorina Pintea

0
1012
Liviu Marian Pop

DE LA MINISTER ÎN SENAT. Odată cu vacantarea postului de senator în data de 4 februarie prin decizia doamnei Sorina Pintea de a rămâne manager al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” și de a renunța la funcția de senator în care fusese învestită în urma alegerilor din luna decembrie, se ridica întrebarea cu privire la înlocuitorul ei în această demnitate.

 

Astăzi, întrebarea și-a găsit răspuns, următorul plasat pe lista electorală a PSD pentru senat, Liviu Marian Pop, anunțând că renunță la funcția sa de secretar de stat în cadrul Ministerului Educației Naționale pentru a ocupa poziția lăsată liberă de Sorina Pintea în Senatul României.

 

În cazul în care Liviu Marian Pop ar fi ales să rămână secretar de stat la minister, cel care ar fi înlocuit-o pe Sorina Pintea ar fi fost fostul prefect de Maramureș Anton Rohian.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here