BAIA MARE PE PRIMUL LOC! – Ionel Bogdan și echipa sa vin joi în cartierul Vasile Alecsandri!

3
629

ELECTORAL. Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș și candidatul susținut de PNL Maramureș la funcția de primar al municipiului Baia Mare, alături de echipa sa continuă întâlnirile civice cu băimărenii pentru a prezenta viziunea și proiectele pentru dezvoltarea orașului.

 

Joi, 25 aprilie, sunt programate două întâlniri în cartierul Vasile Alecsandri. De la ora 17.30 Ionel Bogdan și echipa sa ne așteaptă pe str. Melodiei nr. 11A, în zona Bisericii Sf. Cuvioasa Paraschiva, lângă Profi și de la ora 19.00 pe Bd. Regele Ferdinand (fosta Grănicerilor) nr. 88H, în parcarea de la Lidl.

 

„Trebuie să punem ACUM, ÎMPREUNĂ, Baia Mare pe primul loc! Știm pentru ce muncim! Sunt cetățean al municipiului Baia Mare, soț și tată, înainte de a fi președintele Consiliului Județean Maramureș. Vreau să trăim într-un oraș sigur și prosper, unde copiii noștri, noi toți, să avem toate premisele unei vieți mai bune. Să numărăm investiții și oportunități, nu nevoi și probleme.

 

Să avem locuri de muncă bine plătite, infrastructură și un nivel de trai mai ridicat. Să nu ne mai plece tinerii, ci să aibă aici, acasă, toate condițiile. Baia Mare poate mai mult! Sunt convins că, împreună cu echipa mea, cu familia care îmi este întotdeauna alături, împreună cu voi, băimărenii, vom reuși să punem Baia Mare pe primul loc!

 

La alegerile locale din 9 iunie candidez pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare. La fel cum am făcut cu Maramureșul, voi pune și Baia Mare pe primul loc!”, a precizat Ionel Bogdan, candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

 

Biroul de presă PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. BOGDANELE !!!!!!!!!!!!…….Ai cheltuit bani bugetului judetean pentru investitii fara viitor si fara viziune. Te lauzi cu marete proiecte realizate in proportie de 30% doar bla, bla, bla…….despre prietenul tau intim Stetco ce sa mai spunem ??? Ai aruncat un biet soricel la un motanul flamand (Zetea). DACA erai barbat bazat si aveai cu ce sa-ti sustii politica dezastruoasa avuta cu primarii din judet nu fugeai de ti-au batut picioarele in dos din fata lui Zetea. Sigur asta vei face si tu ca primar bla, bla, bla, panselute si bancute……mai stim pe unul care uda bulevardele cu stropitoarea de gradina…….punea asfalt de 2,5cm pe strazi…….vopsea lunar trecerile…….si facea deszapezire cu pret de Londra………Oare tu ce vei face concret pentru oras si pentru baimareni doar 30% cat ai facut si pentru judet ??? ASA ca BOGDANELE du-te bateti-ti coasa………cu ciocanu lui Johanis …….
    Apropo cand ai facut contractul de publicitate cu 2mnews ai stipulat ca de banii platiti sa nu se publice comentariile incomode ????…….Asta percepe cititorii…si le provoaca deranj stomacal……

    • Comentariile apar în măsura în care respectă niște standarde minime de comunicare în mod civilizat. Nu apar instantaneu (mai ales atunci când sunt postate la ora 2 noaptea), pentru că trebuie moderate, iar timpul celor care se ocupă de acest lucru este limitat, aceștia având și alte atribuții, dar, dacă nu încalcă regulile, ele vor apărea până la urmă (indiferent cât de stufoase sau agramate sunt). Altfel, contractele de publicitate electorală ale 2mnews nu sunt problema dumneavoastră, a cititorului, dar cu un minim de efort intelectual, cred că puteți înțelege că banii plătiți vă asigură tocmai dumneavoastră în continuare dreptul de a vă informa și a vă putea exprima opinia liber și gratuit pe baza celor citite pe 2mnews. Contractele de publicitate nu conțin clauze care afectează în vreun fel conținutul editorial sau integritatea actului jurnalistic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here