CAZUL FĂRCAȘA – După ce Maramureșul a bifat candidatul la funcția de primar a unei persoane aflate în închisoare pentru fapte de corupție, recidivăm: primar cu coronavirus, candidând din spital

1
2641

PRIMAR INFECTAT CU CORONAVIRUS. După ce Maramureșul a bifat premiera candidatului la funcția de primar a unei persoane aflate în închisoare pentru fapte de corupție (Cătălin Cherecheș, care a și câștigat în 2016 cu un scor electoral zdrobitor, ), recidivăm: primar cu coronavirus, candidând din spital. Mai exact primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegeran (fost PDL, fost PSD, acum PNL, dar candidând independent, de fațadă, să nu râdă lumea de un alt traseist politic).

 

În urmă cu câteva ore, Stegeran, înscris în cursa electorală pentru un nou mandat de primar al comunei Fărcașa, a anunțat că este infectat cu COVID-19 (noul coronavirus): „În calitate de primar al comunei Fărcașa, mă simt dator să informez cetățenii comunei că în urmă cu puțin timp am făcut un test de rutină pentru pentru Covid-19, deoarece urma să plec câteva zile în Austria, iar testul, pe care l-am primit în seara asta, a ieşit pozitiv”.

 

Stegeran susține că după aflarea rezultatului a anunțat medicul de familie, Direcția de Sănătate Publică Maramureș și angajații Primăriei și că astăzi va face noi investigații și, în funcție de rezultatele acestora, va urma procedurile legale. Primul pas al acestora este internarea într-o unitate medicală acreditată COVID-19.

 

Primarul din Fărcașa susține că este asimptomatic și că are o stare de sănătate bună, iar spațiile din Primărie au fost deja dezinfectate, iar angajații instituției publice din comuna maramureșeană au fost trimiși să-și facă testele COVID-19.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Ieri la ora prânzului primarul circula spre Baia Mare nu era în spital cf legii Am impresia că se încearcă o manipulare subliminală o asemănare cu primarul Băii Mari Dar Cherecheș nu a făcut atâta rău băimărenilor cat vrea să facă primarul gunoier cu groapa lui de gunoi Multi isi dau seama că e doar chestie de marcheting știrea asta cu coronavirus El cum e copt de bolnav nu ar rezista are diabet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here