PROIECT FINALIZAT – Lucrările de modernizare și reabilitare termică a sediului Judecătoriei Târgu Lăpuş, investiție de 2 milioane de lei, au fost finalizate cu 3 luni mai repede

0
316

TÂRGU LĂPUȘ. Luni, 29 ianuarie 2024, a fost finalizată lucrarea de modernizare și reabilitare termică a sediului Judecătoriei Târgu Lăpuş. Proiectul a fost făcut în 2022, iar lucrările propriu-zise au fost contractate în mai 2023, cu asocierea de firme Plural Albufeira & Xfinity Security, la suma de 2 milioane de lei (exact: 2.000.306,64 lei, sumă care include TVA), fiind finalizate cu 3 luni înainte de termenul prevăzut în contract.

 

“Proiectul a vizat, între altele, înlocuirea tâmplăriei, pardoselilor şi obiectelor sanitare, refacerea finisajelor interioare, reparaţii locale, refacerea zonei de acces principal, montarea unei rampe pentru persoanele cu dizabilităţi, montarea unei balustrade din metal, realizarea unui termosistem eficient energetic la exterior, lucrări de termoizolare, revizia unor elemente de lemn ale șarpantei,  refacerea tencuielilor exterioare, înlocuirea sistemului de colectare a apelor pluviale, realizarea unor lucrări de reparaţii la împrejmuirea existentă a proprietății, refacerea trotuarului perimetral, a aleilor pietonale și a celor carosabile, dezafectarea instalațiilor electrice și refacerea integrală a acestora, redimensionarea sistemului de iluminat conform activităților desfășurate în fiecare zonă, regândirea sistemului de stingere a incendiilor pentru întreaga instanță și adaptarea acestuia la cerințele actuale impuse de legislație, lucrări vizând instalaţia de alimentare cu apă etc.”, a precizat judecător Alexandru Lucian Verdeș, preşedintele Tribunalului Maramureş, care le-a mulţumit “tuturor celor implicaţi în buna desfăşurare a acestui proiect, pentru colaborarea deosebită şi sprijinul acordat”.

 

La închiderea proiectului au participat mai multe oficialități, printre care preşedinţii Tribunalului Maramureş şi ai judecătoriilor arondate, Mihai Paşca (secretar de stat în cadrul Ministerului Justiţiei) şi Claudiu Teodorescu (secretar general), judecător Carmen Pop (vicepreşedintele Curţii de Apel Cluj) şi alţi colaboratori ai instanţei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here