PROGRAM – În weekend, 3 din cele 8 echipe maramureșene din primele trei ligi valorice dispută meciuri în campionat

0
209

COMPETIȚII SPORTIVE. În weekendul 5-7 aprilie 2024, 3 din cele 8 echipe din Maramureș care activează în primele trei ligi valorice (la handbal, rugby, volei și fotbal) dispută meciuri oficiale.

 

Din cele 8 echipe, echipa feminină de fotbal din Baia Mare (Liga a II-a) este programată în 14 aprilie (în etapa a 13-a, are meci în deplasare cu ACS Atletic Drobeta Turnu Severin – loc 9), echipa de handbal feminin din Baia Mare (Liga I) este programată în 20 aprilie (în etapa a 22-a, joacă acasă cu CSU Știința București – locul 14, cu 0 puncte), echipa de handbal masculin din Baia Mare (Liga I) a disputat meciul etapei a 21-a joi, iar cel din etapa a 22-a este programat în 4 aprilie (joacă în deplasare cu CSM Focșani 2007 – locul 9), echipa de rugby din Baia Mare (Liga I) începe sezonul în 13 aprilie, iar echipa de volei feminin din Sighetu Marmației (Divizia A2) a încheiat sezonul (pe ultimul loc în serie, dar la volei feminin nu se retrogradează din Liga a II-a).

 

Toate cele 3 echipe din Maramureș care vor disputa meciurile în acest weekend joacă pe teren propriu, având statut de gazdă.

 

• Sâmbătă, 6 aprilie 2024, ora 12.00, Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, faza 2 tur 1 play-out locurile 9-10 Liga I (Divizia A1) la volei masculin: CS Știința Explorări Baia Mare (loc 9) – CS Unirea Dej (loc 10);

 

Sâmbătă, 6 aprilie 2024, ora 17.00, Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației, etapa 2 play-off Liga a III-a Seria a 10-a la fotbal masculin: CSM Sighetu Marmației (loc 4) – ACSC Crişul Sântandrei (loc 3);

 

Sâmbătă, 6 aprilie 2024, ora 17.00, Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, etapa 2 play-out Liga a III-a Seria a 10-a la fotbal masculin: Minaur Baia Mare (loc 10) – Olimpia MCMXXI Satu Mare (loc 9).

 

* Foto generică: @CSM Sighetu Marmației

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here