PROGNOZĂ – Vreme în răcire în Maramureș, cu ninsori, vânt și ceață

0
708

METEO. Vineri, 19 ianuarie 2024, prognoza meteorologică indică în Maramureș o vreme în răcire, cu cer temporar noros, temperaturi maxime cuprinse între 3 și 6 grade Celsius, iar cele minime între -8 și -5 grade Celsius.

 

În cursul zilei și al serii, se vor semnala precipitații pe arii extinse, la început sub formă de ploaie, apoi treptat vor predomina ninsorile. Se va depune strat nou de zăpadă, mai consistent in zona de munte. Local cantitățile de apă acumulate vor depăși 15 l/mp.

 

Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări locale, cu viteze la rafală cuprinse între 45 și 50 km/h, iar în zona montană înaltă între 60 și 70 km/h, viscolind ninsoarea.

 

În zona depresionară a județului Maramureş (zona localităților Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Moisei, Săliștea de Sus, Vișeu de Jos, Bârsana, Ruscova, Rona de Sus, Bistra, Strâmtura, Bocicoiu Mare, Ocna Șugatag, Ieud, Săcel, Budești, Bogdan Vodă, Giulești, Călinești, Rozavlea, Dragomirești, Săpânța, Remeți, Petrova, Vadu Izei, Desești, Leordina, Șieu, Câmpulung la Tisa, Sarasău, Rona de Jos, Oncești) până la ora 11.00 se va semnala local ceață, care va cauza scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here