112 – Două clădiri publice și un pod din Baia Mare, iluminate în roșu în această seară

0
1872

ZIUA EUROPEANĂ 112. În seara de sâmbătă, 11 februarie 2023, în municipiul Baia Mare, cu ocazia Zilei Europene a Numărului de Urgenţă 112, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale marchează evenimentul iluminând în roșu – culoarea reprezentativă a Serviciului de urgenţă 112 – două clădiri publice și un pod, într-un mesaj de unitate prin care și-a propus să sublinieze importanţa Serviciului de urgenţă şi a apelării responsabile a numărului unic 112.

 

Astfel vor fi iluminate în roșu Palatul Administrativ al judeţului Maramureş și Primăria Municipiului Baia Mare, precum și Podul Culturii din Baia Mare. La nivel național, STS va ilumina 68 de obiective, inclusiv turnul de comunicaţii al STS. Numărul unic de urgență 112 este activ în România de 19 ani, timp în care a fost apelat de peste 10 milioane de ori.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here