PROCES PENAL – Fostul șef al Penitenciarului Baia Mare, Horia Chiș, a scăpat din arest preventiv și este în arest la domiciliu

1
2558

HOTĂRÂREA INSTANȚEI. Reținut în 21 noiembrie 2022 și apoi arestat preventiv în 22 noiembrie pentru o perioadă de 30 de zile, fostul șef al Penitenciarului Baia Mare, Horia Ștefan Chiș, a fost plasat în arest la domiciliu, în urma hotărârii din 15 decembrie 2022 a magistratului de caz de la Secția Penală a Tribunalului Cluj. Procurorul de caz al DNA a cerut instanței prelungirea măsurii arestării preventive (adică menținerea în arest a lui Chiș), însă judecătorul a luat o măsură mai puțin restrictivă (arest la domiciliu).

 

Vă reamintim că Horia Chiș este cercetat de DNA într-un dosar pentru folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, ultraj şi şantaj. De asemenea, Angela Carmen Kozma, ofiţer de poliţie, psiholog la Penitenciarul Baia Mare, cercetată în același dosar pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj în formă continuată, a primit în 22 noiembrie 2022 măsura punerii sub control judiciar.

 

Aveți detalii despre caz într-un articol 2mnews AICI.

 

* Foto: @ observatornews.ro

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Asa cum era de asteptat, seful Penitenciarului Baia Mare face Craciunul si Revelionul Acasa! Un ofiter atat de capabil, de premiat, de incoruptibil nu putea sa mai puna o pata pe obrazul murdar al institutiei unde era un mic dictator! Bravos! Ahtiat dupa tinerele cu obrasii rumeni si coapse ca-n Play Boy, cu bucatari care sa-i gateasca numai lui, cu lautarii de la Butoiasul pe langa el (mari artisti din ramura Negrea), coleg de scriere in Gazeta de Maramures cu ditamai dr. Teodor Ardelean, pr. Cristian Stefan, jr. Gonczy, etc – mister Horia Chis era pe cai mari ca si Clint E.! Acum s-ar multumi si cu un catar iar mai tarziu, daca justitia va fi oarba ca de obicei, se va multumi sa cada frumos, mergand acasa in calitate de… pensionar! Cu pensie babana! Dar, intreb si eu, cu reprosurile zilnice ale nevestei cum va proceda, ca ~de reperatie morala~ nici nu poate fi vorba la asemenea oameni!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here