PRIMUL MECI AL ANULUI – Minaur încheie la egalitate primul meci de pregătire, cu CSM Olimpia Satu Mare

0
141

FOTBAL – MECI AMICAL. Sâmbătă, 27 ianuarie 2024, pe terenul sintetic de la Colegiul „Aurel Vlaicu” din Baia Mare, în meci de pregătire la fotbal, CS Minaur Baia Mare a încheiat la egalitate, 2-2 (1-1), partida cu CSM Olimpia Satu Mare. Partida a fost pentru ambele echipe prima de pregătire pentru reluarea Ligii a III-a, cele două activând amândouă în Seria a 10-a, băimărenii ocupând la întreruperea campionatului ultimul loc (10), iar sătmărenii, locul 2.

 

Cu obiective diametral opuse, băimărenii să încerce să se mențină măcar în Liga a III-a și să nu joace din toamnă în campionatul comunal, iar sătmărenii să se califice la barajul pentru promovarea în Liga a II-a, cele două echipe. Antrenorul „kamikaze” Ciprian Danciu a început partida în formula: Breban – Mureșan, Simion (cpt.), Gherman, Lazăr – Achim, Macrițchii, Ștefănescu, Csiszér – Leș, Lemac.

 

Meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2 (1-1), echipa băimăreană deschizând scorul prin căpitanul Simion, apoi oaspeții egalând după ce Zsiga a transformat o lovitură de la 11 metri. În repriza a doua, ambele echipe au mai marcat câte o dată (băimărenii prin Stănescu, iar sătmărenii prin Bura), păstrând până la final rezultatul de egalitate.

 

Echipa băimăreană, care s-a reunit pe 17 ianuarie 2024, a anunțat 4 meciuri de pregătire, următoarele fiind programate în 10 februarie (cu un adversar încă nestabilit), în 17 februarie cu Oașul Negrești-Oaș și în 21 februarie cu Minerul Ocna Dej.

 

* Foto generică: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here