PLOUĂ CU BANI – Afacerea „Șarpanta” în varianta Zetea: Palatului Administrativ i se repară acoperișul și șarpanta cu 463.000 de euro

3
946

ECONOMIA DUPĂ ZETEA. 2,2 milioane de lei (echivalentul a peste 463.000 de euro) vor fi cheltuiți din bugetul județului Maramureș, în vârful căruia stă „Miezu’ pesedist” Gabriel Valer Zetea, pentru reparația acoperișului și a șarpantei Palatului Administrativ din Baia Mare. Tot în această sumă sunt cuprinse și finisaje exterioare la un corp al clădirii.

 

Sigur, consilierii județeni au aprobat această cheltuială, mai mare chiar decât a reabilitării și amenajării interioare și exterioare a corpului B din complexul Petőfi Sándor din Baia Mare (aceasta fiind grafierea corectă a numelui poetului maghiar, nu cea folosită de sufienții din aparatul personal al lui Zetea, plătit din bani publici).

 

Pentru completarea adevărului, reparația capitală a șarpantei și învelitorii și finisaje exterioare la corpul E al Palatului Administrativ va costa 2,2 milioane de lei, iar reabilitarea și amenajări interioare și exterioare la corpul B al Complexului Petőfi (una din clădirile din Complexul cunoscut de băimăreni sub denumirea Casa lui Ceaușescu, de lângă Parcul Municipal) va costa 1,5 milioane de lei. Responsabilitate, echilibru, bla-bla-bla…

 

Monitorizăm lucrările și (din păcate pentru unii cheltuitori ai banilor publici) vă ținem informați în privința executanților acestora. Spor la lucru!

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Șpan. Vasile Șpan. Un fel de James Bond al Consiliului Județean. Similarul lui Dumuța pe partea de cașcaval. Bătrânii au știut să-l țină captiv și pe tinerelul și nepriceputul Gabriel de la pălincie.

  2. Gresiti domnule Vischi!
    De fapt Gabi din Seini vrea sa faca o noua versiune costobocica a Turnului Prefecturii.
    Adica sa facem un nou turn al Pissdei(ref. inclinatia din foto), care sa-l scape de pacate si sa aduca turisti.
    In acest turn vor fi exilate toate pitpalacele angajate cu pile cand vor veni noile vremuri.

  3. Episodul 5: In care tabla de pe acoperis se contopeste cu cea de la ultima renovare si combinatorul sef iara scapa basma curata. In timpul liber poate-l intrebati pe Ciceu de ce a vrut sa-l dea afara pe Vasile Span – directorul directiei tehnice dupa episodul ” acoperisul ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here