PETIȚIE PUBLICĂ – Senator Dan Ivan: Însoțitorii persoanelor cu dizabilități au ajuns bătaia de joc a Guvernului PSD-PNL-UDMR

0
317
Dan Ivan, senator USR de Maramureș

DEMISIA, VASILCOIU! Senatorul USR Maramureș, Dan Ivan, se alătură demersului colegilor din USR Dizabilități privind solicitarea demiterii lui Cristian Vasilcoiu, secretar de stat la Ministerul Muncii, pentru comportamentul inacceptabil la adresa persoanelor cu dizabilități și a asistenților acestora.

 

În cadrul emisiunii „România, te iubesc”, difuzată în data de 9 aprilie pe canalul PROTV, secretarul de stat de la Ministerul Muncii, domnul Cristian Vasilcoiu, a făcut afirmații inacceptabile legat de Asistenții Personali ai persoanelor cu dizabilități:

 

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat în Ministerul Muncii: „Nu vreau să sune că sunt om rău. Frate, faptul că ai în familie o persoană cu dizabilități și statul îți dă un salariu care constituie și vechime în muncă și poți să te și pensionezi, și că îți dă doar 3.000, adică… Boss, înțelegi ce vreau să zic? Sunt oameni care muncesc pentru 3.000.”

 

Noi, USR Dizabilități, cerem Guvernului României sa-l demită pe acest domn din funcția de secretar de stat.

 

Dacă ești alături de noi, semnează și susține și tu această petiție!

 

https://bit.ly/SemneazPetitiaDemisiaVasilcoiu

 

Senator Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here