INFRASTRUCTURĂ – Ionel Bogdan: Avem patru oferte depuse pentru proiectarea și execuția Pasajului suprateran de la Italsofa

4
10813

OFERTANȚI PASAJUL ITALSOFA. În urma anunțului publicat în  Sistemul Electronic de Achiziții Publice în data de 5 martie 2023, au fost depuse 4 oferte pentru proiectarea și execuția Pasajului suprateran de la Italsofa, data limită de depunere a ofertelor fiind 10 aprilie 2023.

 

Comisia de evaluare a început încă de azi verificarea documentațiilor, astfel încât, în cel mai scurt timp, firma câștigătoare să fie desemnată.

 

Cele patru asocieri de operatori economici care au depus oferte sunt:

  1. CONREP – lider, S.C. PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA, DIMEX-2000 COMPANY, SCANDIUZZI STEEL CONSTRUCTIONS SPA;
  2. FREYROM – lider, CONSTRUCȚII ERBASU, COSTIN ȘI VLAD BIROU DE PROIECTARE S.R.L., PROCONS GROUP;
  3. DRUM INSERV – lider, INFRA EXPERT, CADSIL S.R.L.;
  4. ANTREPRIZA DE REPARATII ȘI LUCRĂRI A R L CLUJ – lider, STRABAG.

 

Valoarea estimată a proiectului este de 78 milioane lei, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR, prin parteneriatul dintre Consiliul Județean Maramureș – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – Primăria Baia Mare.

 

Cetățenii care vor folosi această intrare în municipiul Baia Mare nu vor mai fi nevoiți să stea în ambuteiajele care se formează la orele de vârf și vor beneficia de un pasaj suprateran care va decongestiona traficul și va crește siguranța în trafic. De asemenea, acest pasaj va fi un important punct de legătură între municipiul Baia Mare și viitoarea centură ocolitoare a orașului. Facem pași importanți și dezvoltăm infrastructura rutieră din Maramureș, așa cum am promis, a transmis Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Pasajul suprateran de la Italsofa va avea o lungime de 680 metri, 13,6 metri lățime, trotuare de 2,5 metri fiecare, iar durata de execuție a pasajului este de 12 luni de la atribuirea contractului.

 

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

4 COMENTARII

  1. Ioa fă acu ce ai promis în campania electorală… Cereches a terminat ștrandul în timpul campaniei electorale 😂🤣
    Acu a tăiat lozele din el😂 mai un pic și îmi aduc oile sa sa pască iarba 😂😂😂
    Fraieri pun botul și iar votează C C

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here