OFICIAL – Tarom introduce și cea de-a șasea cursă săptămânală Baia Mare – Bucureşti

0
368

SUPLIMENTARE. Începând din 19 aprilie 2019, Tarom va suplimenta cursele pe ruta București – Baia Mare cu cea de-a șasea cursă săptămânală. Aceasta se va desfășura vineri (decoamdată până în 25 octombrie 2019).

 

Conform conducerii companiei, cea de-a șasea cursă va avea următorul program: decolarea din Bucrești la ora 14.40 și aterizarea în Baia Mare la ora 16.05, iar apoi decolarea din Baia Mare la ora 16.30 și aterizarea la București la ora 17.50.

 

Prețul biletelor pentru un zbor dus-întors pe ruta Bucureşti – Baia Mare pornește de la 69 de euro, tariful incluzând bagajul de mână la dimensiuni standard, bagajul de cală cu o greutate de până la 23 kilograme, precum şi toate taxele, serviciile de catering la bord şi check-in în aeroport.

 

La începutul lunii trecute, Tarom a introdus cea de-a cincea cursă săptămânală Baia Mare – București.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here