EXCLUSIV – Se construiește cel de-al șaptelea bloc ANL din comuna Fărcașa, în satul Tămaia: investiție de peste 12,5 milioane de lei

0
913

INVESTIȚIE. Agenția Națională pentru Locuințe contractează proiectarea și execuția celui de-al șaptelea bloc ANL din comuna Fărcașa, o investiție estimată la peste 12,5 milioane de lei (estimarea maximă exactă: 12.581.688,62 lei, sumă care cuprinde TVA și care este echivalentă cu peste 1,3 milioane de euro).

 

Noul bloc ANL va fi edificat cu regim de înălțime P+2, va avea 24 de unități locative. Edificiul va fi amplasat pe strada Culturii nr. 25, în satul Tămaia și va fi destinat în principal specialiştilor (medici, stomatologi, profesori, poliţişti ș.a.m.d.). Terenul este pregătit și racordarea la utilități va fi asigurată din bugetul local.

 

Contractul va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai mic, iar ANL așteaptă ofertele constructorilor până în 20 iunie 2022. Lucrarea trebuie finalizată în 18 luni (2 luni fiind alocate pentru proiectare și 16 luni pentru construcția propriu-zisă).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here