RECUNOAȘTERE – Întors din Afganistan, jandarmul maramureșean Daniel Lazăr a fost distins pentru îndeplinirea misiunilor în condiţii deosebite

0
811

DISTINCȚIE. Jandarmul maramureșean Daniel Lazăr a fost recompensat de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române cu distincția de serviciu pentru „îndeplinirea în condiţii deosebite a misiunilor încredinţate” în Misiuni Internaţionale.

 

Plutonierul major Lazăr, de la Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, s-a întors recent dintr-o misiune internațională NATO în Afganistan care a durat șase luni.

 

În luna august 2018, 23 de jandarmi români, printre care și plutonierul major Lazăr, au avut misiunea de a oferi instruire, consiliere şi asistenţă pentru forţele de securitate şi instituţiile afgane.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ