RECUNOAȘTERE – Întors din Afganistan, jandarmul maramureșean Daniel Lazăr a fost distins pentru îndeplinirea misiunilor în condiţii deosebite

0
1030

DISTINCȚIE. Jandarmul maramureșean Daniel Lazăr a fost recompensat de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române cu distincția de serviciu pentru „îndeplinirea în condiţii deosebite a misiunilor încredinţate” în Misiuni Internaţionale.

 

Plutonierul major Lazăr, de la Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, s-a întors recent dintr-o misiune internațională NATO în Afganistan care a durat șase luni.

 

În luna august 2018, 23 de jandarmi români, printre care și plutonierul major Lazăr, au avut misiunea de a oferi instruire, consiliere şi asistenţă pentru forţele de securitate şi instituţiile afgane.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here