OFICIAL – Șeful DNA din Maramureș, procurorul Ioan Ulici, părăsește instituția: află de când și unde va fi mutat

0
1520
Procurorul Ioan Ulici se întoarce la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş

MUTARE. Procurorul Ioan Ulici a fost eliberat din funcția de șef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) – Biroul Teritorial Baia Mare, în urma unei decizii a Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Ulici a depus o cerere la CSM, solicitând să fie transferat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, unitatea de parchet de la care a fost cooptat în DNA, iar CSM a avizat favorabil cererea, în ședința de marți, 12 iunie 2018, hotărând încetarea activităţii sale la DNA Baia Mare.

 

Decizia mutării lui Ulici de la DNA la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş are loc începând cu 1 septembrie 2018, conform deciziei Secției pentru procurori din CSM.

 

Ulici activează în DNA din 12 aprilie 2011, în urma unei numiri în cadrul DNA – Serviciul Teritorial Cluj, iar din 7 noiembrie 2011 a fost repartizat la Biroul Teritorial Baia Mare. Numirea sa (prin delegare) în postul de șef al al DNA – Biroul Baia Mare a fost semnată de Kovesi, pe atunci procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, la propunerea lui Daniel Morar, pe atunci șeful DNA.

 

Ioan Ulici are o vechime în funcția de procuror și judecător de 23 ani (din care 20 ani ca procuror). Pe parcursul carierei, Ulici a fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești, judecător la Judecătoria Sighetu Marmației, procuror la parchetele de pe lânga judecătoriile Baia Mare și Vișeu de Sus, Tribunalul Maramureș și DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here