REMEMBER – USR Maramureș: 28 de ani de la Mineriadă, tot ei, aceiași. Să nu uităm!

0
170

REACȚIE. Astăzi se împlinesc 28 de ani de la Mineriada din 13-15 iunie 1990. 28 de ani de când Ion Iliescu a chemat minerii să împrăștie protestatarii din Piața Universității, care doreau democrație reală și respectarea punctului 8 de la Timișoara. I-au numit golani, elemente destabilizatoare. Azi ne numesc șobolani, cetățeni cu venin, sorosiști. Tot ei, sunt aceiași. Uitați-vă la ei.

 

Efectele au fost devastatoare, mii de tineri au plecat din țară iar România a fost exclusă de la orice finanțare a organismelor internaționale și a fost întrerupt acordul de asistența cu FMI.

 

După 28 de ani, suntem din nou în situația de a deveni un stat indezirabil, exclus din zona democrațiilor autentice, din cauza unei găști de corupți iresponsabili, pentru care noi nu contăm, România la fel, ci doar ei, familiile și acoliții lor. Vor să scape de pușcărie și să rămână și cu banii furați.

Depinde de noi dacă îi lăsăm. Și cel mai important e să nu uităm niciodată.

 

Conducerea USR MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here