OFICIAL – Două cadre medicale de la Spitalul de Recuperare din Borșa, infectate cu noul coronavirus

0
2260

COVID-19. Două cadre medicale de la Spitalul de Recuperare din Borșa au fost confirmate pozitiv la infecția cu noul coronavirus. Ambele persoane sunt angajate pe funcția de asistent medical la unitatea spitalicească din Borșa.

 

Cazurile au fost confirmate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, care a precizat că persoanele sunt asimptomatice și au fost internate în spital, pacienții din secția spitalului care au intrat în contact cu cei doi asistenți medicali au fost izolați în spitalul din Borșa, iar contacții direcți au fost carantinați la domicilii pentru următoarele 14 zile. De asemenea, secția a fost dezinfectată, iar Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează o anchetă epidemiologică.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here