OFICIAL – Candelele solidarității nu se mai aprind la Sighetu Marmației: în acest an nu se organizează „Un Milion de Stele”

0
225

EVENIMENT ANULAT. Din cauza pandemiei de COVID-19, Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare a anunțat că renunță la organizarea acțiunii de solidaritate „Un Milion de Stele” din Sighetu Marmației, un eveniment pe care îl organizează încă din anul 2010. Decizia organizatorilor a fost motivată prin măsurile de prevenție aflate în vigoare pentru limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus și din dorința de a proteja sănătatea participanților, voluntarilor și angajaților.

 

 

La acțiunea „Un Milion de Stele”, organizată în fiecare toamnă de echipa Caritas a Diecezei Satu Mare. participă an de an un număr mare de sigheteni care își exprimă solidaritatea față de semenii care se confruntă cu probleme sociale prin aprinderea simbolică a unei candele.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here