CEREMONIE – Record de avocați admiși simultan în Baroul Maramureș

0
543

AVOCAȚI. Joi, 17 octombrie, la sediul Baroului Maramureș (situat în Baia Mare, în clădirea Millennium 1 din Centru Vechi) are loc ceremonia de depunere a jurământului de intrare în profesia de avocat a stagiarilor admiși în profesie în urma promovării examenului din sesiunea august 2019.

 

Conform avocatului Florin Andreicuț, decan al Baroului Maramureș, se consemnează un record  de stagiari admiși, fiind pentru prima dată în istoria Baroului Maramureș când au acces în profesie un număr atât de mare de stagiari, respectiv 17 – „Asta mă face să fiu încrezător și optimist în privința viitorului profesiei și al continuității profesionale a Baroului Maramureș”, a spus Andreicuț.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here