DECIZIE – Complexul Astronomic Baia Mare devine Muzeul de Ştiințe Astronomice, pentru a putea accesa mai ușor fonduri financiare

0
603

UN NOU MUZEU. Complexul Astronomic Baia Mare se transformă în Muzeul de Ştiințe Astronomice, pentru a putea accesa mai ușor fonduri financiare. Noua institușie va prelua activitatea și patrimoniul vechii instituții, care funcționează ca așezământ cultural în subordinea Consiliului Județean Maramureș.

 

Practic, se schimbă doar denumirea, motivația modificării constând exclusiv prin avantajele financiare pe care le conferă statul (superior) de muzeu, în acest fel putându-se accesa resurse financiare mai avantajoase.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here