NOU-VENITĂ – Al doilea transfer anunțat de Minaur: croata Gabriela Gudelj, inter dreapta

0
204

TRANSFER. Clubul Minaur a anunțat al doilea transfer al echipei feminine pentru viitorul sezon: interul dreapta Gabriela Gudelj (24 de ani). Ultimul club pentru care a evoluat, semnând contractul în ianuarie 2022, a fost RK Podravka Vegeta (echipa croată este RK Podravka Koprivnica, însă denumirea oficială este cea a sponsorului principal al echipei – în trecut a avut și denumirea RK Podravka Dolcela).

 

În cariera sa, Gudelj a mai jucat pentru echipele croate ŽRK Zrinski Čakovec și HC Lokomotiva Zagreb și pentru echipele norvegiene Gjøvik HK și Byåsen Håndball Elite. De asemenea, ea a făcut parte din lotul Croației în calificările la Campionatul European și a participat la cel mai recent Campionat Mondial (organizat de Spania).

 

* Foto: @ RK Podravka Vegeta

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here