NAȚIONALA – Doi jucători de la Minaur încep campania de calificare a României la Campionatul European

0
282
Alexandru Csepreghi și Călin Căbuţ

SELECȚIE. Doi jucători de la Minaur Baia Mare, centri Alexandru Csepreghi și Călin Căbuţ, își vor începe miercuri, 24 octombrie, incursiunea în campania de calificare a României pentru Turneul Final  al Campionatul European de Handbal Masculin din 2020.

 

România, pe a cărei bancă tehnică va debuta spaniolul Manuel Montoya Fernandez, se află în grupa a VI-a, iar primul meci îl va disputa miercuri, de la ora 22, în deplasare, cu Portugalia, iar duminică, 28 octombrie, de la ora 18, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, va întâlni campioana mondială en-titre, Franța.

 

Pentru cele două confruntări, staff-ul tehnic a selecționat un lot de 19 jucători, dintre care patru din străinătate – extrema dreapta Valentin Ghionea (Sporting), interul dreapta Demis Grigoraş (Tatabanya), portarul Mihai Popescu (St. Raphael) şi interul stânga Dan Racoţea (Wisla Plock) -, din acesta făcând parte și cei doi centri ai echipei băimărene.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here