EȘECUL UNEI ECHIPE SLABE – Echipa feminină Minaur a pierdut categoric și la Bistrița și va ajunge pe locul 12 în Liga națională după finalizarea etapei

0
369

HANDBAL FEMININ – LIGA I. Vineri, 20 octombrie 2023, la TeraPlast Arena din Bistrița, în meci contând pentru etapa a 7-a a Ligii I handbal feminin, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a câștigat categoric, cu 34-24 (13-13), CS Minaur Baia Mare. Partida, arbitrată de cuplul clujean Sebastian Mîrza & Cristian Nedelea, a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 6 (Gloria) și 10 (Minaur), pornind cu gazdele din postura de favorite (băimărencele fac unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani, deși era greu de crezut că se poate mai rău decât sezonul precedent).

 

După o primă repriză în care și-a depășit condiția, reușind să o încheie la egalitate cu gazdele, 13-13, în repriza a doua băimărencele au căzut total, gazdele, cu antrenorul naționalei, Florentin Pera, aflat la primul meci pe banca tehnică, adjudecând-o cu un categoric 21-11. Rezultat final: 34-24 (13-13).

 

Pentru Minaur au marcat Tănasie (7 goluri), Pavlovic (6 goluri), Spugnini Santome (5 goluri), Lundback (3 goluri), Vujovic (2 goluri), Terciu (1 gol) – portarul Pandzic a avut 8 parade salvatoare. De la gazde s-au remarcat portarul De Arruda (10 parade salvatoare), ex-minauristele Laslo (7 goluri) și Seraficeanu (5 goluri) și Dincă (6 goluri).

 

În urma înfrângerii Minaur a coborît pe locul 11, dar după finalizarea tuturor meciurilor etapei va ajunge pe locul 12, cu 6 puncte (2 victorii și 5 înfrângeri). În etapa următoare, a 8-a, Minaur joacă la Baia Mare cu SCM Râmnicu Vâlcea (locul 2). Rezultatul este, din nou, extrem de previzibil.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here