RUGBY – O treime din lotul României pentru Campionatul European Under 18 este format din jucători din Baia Mare

0
436

EUROPENE. Opt jucători aj CSȘ 2 CNE Baia Mare au fost convocați în naţionala Under 18 a României pentru Campionatul European rezervat acestei categorii de vârstă. Competiția va avea loc în perioada 24-31 martie și va fi organizată la Poznan (Polonia). Parctic, o treime din lotul României este formată din jucători ai echipei din Baia Mare.

 

Staff-ul naționalei (Răzvan Popovici – selecţioner naţional, Horea Hîmpea – director tehnic, Cosmin Cioriciu – antrenor, Dănuţ Dumbravă – antrenor) a stabilit un lot de 26 de jucători care provin de la șapte echipe: 8 de la CSS 2 CNE Baia Mare, 6 de la CNE Cornu – CSA Steaua, 5 – de la CS Olimpia, 3 de la Tomitanii, 2 de la CSS Bârlad, 1 de la CSM Bucureşti şi unul din Anglia, de la Wasps Academy.

 

Cei opt băimăreni care vor participa la europenele de juniori sunt: Rareş Preluca (pilier),  Virgil Ghenea (linia a doua), Alin Toma, Marius Andrei Ferariu, Darius Vulturar (toți trei linia a treia), Alexandru Harasim (mijlocaş la deschidere), Darin Ionuţ Ont (centru) și Paul Popoaia (fundaș).

 

România, al cărei obiectiv este menținerea în prima grupă valorică (din care mai fac parte Franța, Portugalia, Rusia, Georgia, Olanda, Spania şi Belgia), va debuta în competiţie duminică, 25 martie, la Plewiska, într-un meci cu Franţa.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here