MODIFICARE – Piața „1 iunie” din Baia Mare își schimbă denumirea în Piața „Iustinian Arhiepiscopul”

0
403

NOMENCLATOR. Consiliul Local Baia Mare a aprobat modificarea Nomenclatorului Stradal al Municipiului, noutatea constând în schimbarea denumirii Pieței “1 iunie” în Piața “Iustinian Arhiepiscopul”. De asemenea, costurile privind cheltuielile cu schimbarea cărților de identitate, precum și a tuturor documentelor de către persoanele care domiciliază în fosta Piață “1 iunie” vor fi decontate din bugetul local.

 

Piața a cărei denumire va fi modificată este situată în Centrul Vechi al orașului și face legătura între străzile Andrei Mureșanu și Avram Iancu.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ