MODIFICARE – Piața „1 iunie” din Baia Mare își schimbă denumirea în Piața „Iustinian Arhiepiscopul”

0
729

NOMENCLATOR. Consiliul Local Baia Mare a aprobat modificarea Nomenclatorului Stradal al Municipiului, noutatea constând în schimbarea denumirii Pieței “1 iunie” în Piața “Iustinian Arhiepiscopul”. De asemenea, costurile privind cheltuielile cu schimbarea cărților de identitate, precum și a tuturor documentelor de către persoanele care domiciliază în fosta Piață “1 iunie” vor fi decontate din bugetul local.

 

Piața a cărei denumire va fi modificată este situată în Centrul Vechi al orașului și face legătura între străzile Andrei Mureșanu și Avram Iancu.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here