MISTER DESLUȘIT – Cei doi tineri arestați cu troller-ul plin cu droguri au venit în Berchezoaia pentru a recupera drogurile din casa unui dealer arestat

0
1240

TRAFIC DE DROGURI. Luni, 5 iulie 2021, Tribunalul  Maramureş a admis propunerea procurorului de caz de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Maramureş, de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a celor doi tineri, un bărbat din județul Cluj și o femeie din județul Mureș, ambii cu vârsta de 25 de ani. Cei doi sunt cercetați pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc și vor rămâne în arest (cel puțin) până în 3 august 2021.

 

Conform președintelui Tribunalului Maramureș, Nicolae Stamate-Tămășan, pentru a dispune măsura arestării preventive “instanţa a reţinut existenţa unor indicii temeinice care justifică suspiciunea rezonabilă că inculpaţii, în data de 3 iulie 2021, au efectuat mai multe operaţiuni distincte cu privire la droguri de risc (cannabis), precum şi de mare risc (comprimate MDMA, ciuperci halucinogene), implicând recuperarea unei cantităţi estimate la peste 2 kg de cannabis, 11 comprimate MDMA şi circa 100 grame ciuperci halucinogene din fosta locuinţă a unei persoane în prezent judecate în stare de arest preventiv în altă cauză pentru astfel de infracţiuni, au deţinut aceste droguri şi le-au ambalat într-o geantă tip troller în vederea transportării lor, drogurile fiind destinate valorificării”.

 

Hotărârea Tribunalului Maramureş nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 48 de ore de  la pronunţare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here