MISIUNE IMPOSIBILĂ – Explorări Baia Mare joacă pentru finala Cupei României cu campioana națională

0
86
Foto: edine@fotosport.ysr

VOLEI MASCULIN. Sâmbătă, 11 mai, de la ora 18.30, echipa băimăreană Explorări dispută, la Alexandria (jud. Teleorman), turneul final al Cupei României la masculin, astăzi urmând să evolueze în semifinalele.

 

Intrată în careul de ași a competiției, echipa băimăreană va înfrunta cea mai puternică echipă a campionatului, campioana Arcada Galați, așa că pare o misiune imposibilă, deși gălățenii sunt deja calificați în tururile preliminare ale Ligii Campionilor în sezonul viitor.

 

Băimărenii (clasați în campionat pe locul 8) au plecat spre Alexandria în 8 mai, la prânz, cu autocarul. Duminică, 12 mai, are loc finala pentru trofeu (între câștigătoarele celor două semifinale: Dinamo Bucureşti – ACSVM Zalău şi Arcada Galaţi – Ştiinţa Explorări Baia Mare).

 

În sezonul european viitor, în afara locului din preliminariile Ligii Campionilor (acontat deja de Arcadia Galați), România mai are alocate trei locuri în cupele europene: unul în CEV Cup şi două în Challenge Cup.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here