MĂSURĂ – În școlile din Maramureș, 23.000 de teste rapide antigen pentru depistarea infecției cu COVID-19: sunt testați doar elevii cu simptomatologie

1
224

TESTE RAPIDE. Unitățile școlare din Maramureș vor primi până luni, 22 februarie 2021, de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Maramureş, 23.000 de teste rapide antigen pentru depistarea infecției cu COVID-19. Testările vor fi făcute doar “elevilor a căror simptomatologie de boală debutează în timpul orelor de curs” și “numai cu acordul scris al părintelui/reprezentantului legal sau al elevului, dacă acesta are vârsta de peste 18 ani”.

 

Procedura va fi realizată de medicii şi asistenţii medicali de la cabinetele şcolare sau personalul medical cu care unitatea şcolară are contract de colaborare, conform unui protocol postat pe paginile web ale DSP Maramureş (www.dspmm.ro) și ISJ Maramureş (www.isjmm.ro/noutati/), a informat Biroul de presă al ISJ Maramureş, instituție care răspunde de distribuirea testelor în școli.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here