MARAMUREȘ – Vineri se decid judecătorii care vor face parte din Biroul Electoral Județean pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

0
208

ALEGERI PARLAMENTARE. Știm că încă sunteți focusați pe alegerile locale de duminică (când maramureșenii își decid primar, consilierii locali, președintele Consiliului Județean și consilierii județeni), însă am zis că e bine să aflați și această informație: vineri, 25 septembrie, la ora 10.00, la Tribunalul Maramureș (sala 39) are loc tragerea la sorți pentru desemnarea celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral Județean Maramureș pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

 

Ședința este publică și poate participa orice doritor, cu respectarea regulilor cauzate de pandemie. În 6 decembrie 2020 (de Sfântul Nicolae), se aleg deputații și senatorii care vor reprezenta Maramureșul în Parlamentul României.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here