MAI CONTEAZĂ PARTIDUL? – Viceprimarul din Fărcașa, Daniel Decebal, va candida în 2024 pentru funcția de primar din partea PSD, după ce în 2020 a candidat din partea PMP

0
1292

TRASEISM ÎNFLORITOR. Viceprimarul din Fărcașa, Daniel Decebal (49 de ani), candidatul PMP la alegerile din 2020 pentru funcția de primar, a anunțat că va candida în 2024 la funcția de primar al localității din partea PSD, partid în care activează faptic (nu și scriptic, pentru că și-ar pierde funcția).

 

În 2020, Daniel Decebal, în acel an fost consilier județean (l-a substituit de pe lista de supleanți pe Cornel Varga – trecut și el faptic la PSD – care s-a transferat peste drum, la Consiliul Local Baia Mare), a pierdut alegerile locale la o diferență de 294 dde voturi (a avut 786 de voturi – 42,12%) în fața fostului și actualului primar, Ioan Stegeran (1.080 de voturi, 57,88% – este la al 6-lea mandat), care, unic în istoria electorală, avea bannere electorale atât cu PSD, cât și cu PNL, el candidând scriptic ca independent.

 

Decebal, care are cetățenie austriacă (de dată relativ recentă și cetățenie română), deține (prin familia sa) firma Pro Win Tec SRL, specializată în lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat – el și-a făcut ieșirea din firmă în octombrie 2018.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here