LUCRĂRI – Se execută un proiect de 4 milioane de lei în comuna maramureșeană Leordina: modernizarea, extinderea și dotarea Căminului Cultural

0
233

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Compania Națională de Investiții a introdus în licitație publică contractul de proiectare și execuție a modernizării, extinderii și dotării căminului cultural din Leordina, proiect estimat la 4 milioane de lei (exact: 4.089.985,66 lei, sumă care include TVA).

 

Finanţarea se va realiza de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și de Primăria Leordina. Contractul, care trebuie finalizat în 15 luni (sunt alocate 3 luni pentru proiectare și 12 luni pentru execuție) și pentru care trebuie oferită o garanție de 3 ani, așteaptă ofertele constructorilor până la 11 septembrie 2023.

 

* Foto: @USR Leordina

 

Cătălin VISCHI

 

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here