AFACERI DULCI – În Baia Mare și prăjiturile fabuloase se vând online

0
886

ADVERTORIAL. Magazinele online nu mai reprezintă o noutate. Practic, totul se poate face online, de la mici cumpărături pentru acasă până la mașini de lux, sau chiar ambarcațiuni.

 

Lucrurile merg înainte și în Baia Mare, iar cofetaria Mai Dulce, Atelierul de Savoare condus de Ana Braghiș a inaugurat o platformă de comerț electronic ce permite clienților să își personalizeze tortul aniversar, fie el raw vegan, clasic sau decorat cât mai ingenios, cu marțipan și figurine.

 

Printr-un simplu click pe MaiDulce.ro clienții își pot alege forma, dimensiunea, cremele dorite, blaturile, mesajul de pe tort, poze comestibile printate pe tort, mesaje, figurine, lumânări sau artificii și tot online pot achita produsele solicitând livrarea la locul de joacă sau restaurantul unde are loc evenimentul, sau pentru ridicare personală poate fi selectată Cofetăria Mai Dulce din Baia Mare, Bd-ul Bucuresti nr. 8.

 

Lucrurile par simple, pentru ca așa sunt. Toate produsele au o prezentare generoasă, detaliile necesare și, desigur, pentru cazuri speciale, disponibilitatea telefonică pentru a asista realizarea comenzii online.

 

Magazinul online își propune realizarea online și a comenzilor de prăjituri pentru sărbători, astfel economisind timp și nervi cu traficul din oraș, direct de la serviciu sau într-o pauză, indiferent de dimensiunea evenimentului, se poate face lista cu prăjituri și se poate comanda online.

 

 

 

Pentru cei care nu au savurat încă prăjiturile oferite de cofetaria Mai Dulce, online este menționată și garanția satisfacției clienților. Astfel că dacă produsele comandate nu sunt conform așteptărilor și gustul nu este cel așteptat, printr-un simplu mesaj transmis online se poate solicita restituirea banilor.

 

Cu titlu de prezentare, o gama variată de produse pentru candybar, nunți, botezuri și alte evenimente este disponibilă și online, în același magazin. De asemenea, printr-un simplu telefon (la 0757.605.570) se poate planifica o degustare personalizată, pentru ca mirii sau tinerii părinți să își aleagă cele mai bune prăjituri pentru evenimentul lor.

 

 

 

Baia Mare Mai Dulce este un proiect pe termen lung, iar colaborarea și comunicarea deschisă între client și cofetărie este esențială pentru a fi mereu în pas cu moda și în topul preferințelor iubitorilor de dulce.

 

Cofetăria Mai Dulce Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here