LA NAȚIONALĂ – Patru jucători ai campioanei CSM Știința Baia Mare, în lotul României pentru meciul cu Rusia

0
128

RUGBY. Patru jucători ai campioanei CSM Știința Baia Mare au fost selecționați în lotul României pentru meciul cu Rusia, care va avea loc în deplasare, la Krasnodar, pe 7 martie, în cadrul Rugby Europe Championship 2020.

 

Cei patru sunt pilierul Constantin Pristaviţă, talonerul Ovidiu Cojocaru, linia a II-a Florian Roşu și linia a III-a Cristi Chirică. Selecţionerul naţionalei României, Andy Robinson, a convocat pentru partida cu Rusia, care va avea loc sâmbătă, 7 martie, de la ora 14.00, 33 de jucători, deplasarea la Krasnodar fiind programată în 5 martie.

 

În primele 3 meciuri din REC 2020, România a pierdut primele două partide (41-13 cu Georgia, la Tbilisi, şi 22-11 cu Portugalia, la Caldas da Rainha) şi a câştigat-o pe a treia (24-7 cu Spania, la Botoşani). În 14 martie, România, care acum este pe locul 5 cu 4 puncte, va susţine ultimul meci, contra Belgiei, la Botoșani. Rusia ocupă ultima poziție în clasament (locul 6). În clasamentul mondial, România este pe locul 19, iar Rusia pe locul 24.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here