RUGBY – Doi componenți ai CSM Ştiinţa Baia Mare, titulari în meciul România – Rusia

0
97

REIC 2019. Staff-ul tehnic al reprezentativei României, condus de antrenor principal interimar Marius Tincu, a anunțat echipa cu care va începe cel de-al patrulea meci din Rugby Europe International Championship (REIC) 2019, cel cu Rusia. Echipa maramureșeană CSM Știința Baia Mare are doi componenți în primiul XV și alți doi, anunțați ca rezerve.

 

Din echipa băimăreană, titulari vor fi închizătorul Cristian Chircă și pilierul Constantin Pristaviţă, iar între cele opt rezerve ale naționalei României au fost reținuți Ovidiu Cojocaru și Alexandru Ţiglă. Îm cadrul REIC 2019, România a disputat până acum trei partide și are o victorie (38-10 cu Germania) și două înfrângeri (9-18 cu Georgia şi 18-21 cu Spania).

 

Meciul contra Rusiei va avea loc sâmbătă, 9 martie, de la ora 14, pe Stadionul Municipal din Botoşani, intrarea fiind liberă. După meciul cu Rusia, în 17 martie urmează ultimul meci din grupă, contrea Blegiei, la Bruxelles.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here