RUGBY – Patru jucători ai CSM Știința Baia Mare, convocați pentru meciul cu Germania, primul internațional al sezonului

0
136

CONVOCARE. În primul meci internațional al sezonului, care redeschide campania de calificare la Cupa Mondială din Japonia și care se va desfășura în 10 februarie, în Cluj-Napoca, antrenorul naţionalei de rugby a României, Lynn Howells, a selecționat patru jucători ai vicecampioanei CSM Știința Baia Mare: Constantin Pristaviţă (pilier), Florin Bărdaşu (taloner), Johannes Van Heerden (linia a doua) și Sione Fakaosilea (centru).

 

Din lotul celor 30 de jucători convocaţi pentru prima partidă a sezonului din Rugby Europe International Championship (REIC) 2018, cei mai mulţi (9) provin de la campioana Timişoara Saracens, 4 sunt de la Steaua, 4 de la CSM Ştiinţa Baia Mare și Steaua – câte 4, CSM Bucureşti – 3, Dinamo – 1, alți nouă componenți ai lotului venind din campionate externe (8 din Franţa şi 1 din Anglia). Reunirea lotului are loc în 4 februarie, în Cluj-Napoca.

 

Antrenorul Lynn Howells a precizat că miza calificării la Cupa Mondială este uriaşă, iar echipa nu are voie să facă paşi greşiţi pentru a nu-şi îngreuna situaţia.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here