RUGBY – Patru jucători ai CSM Știința Baia Mare, convocați pentru meciul cu Germania, primul internațional al sezonului

0
79

CONVOCARE. În primul meci internațional al sezonului, care redeschide campania de calificare la Cupa Mondială din Japonia și care se va desfășura în 10 februarie, în Cluj-Napoca, antrenorul naţionalei de rugby a României, Lynn Howells, a selecționat patru jucători ai vicecampioanei CSM Știința Baia Mare: Constantin Pristaviţă (pilier), Florin Bărdaşu (taloner), Johannes Van Heerden (linia a doua) și Sione Fakaosilea (centru).

 

Din lotul celor 30 de jucători convocaţi pentru prima partidă a sezonului din Rugby Europe International Championship (REIC) 2018, cei mai mulţi (9) provin de la campioana Timişoara Saracens, 4 sunt de la Steaua, 4 de la CSM Ştiinţa Baia Mare și Steaua – câte 4, CSM Bucureşti – 3, Dinamo – 1, alți nouă componenți ai lotului venind din campionate externe (8 din Franţa şi 1 din Anglia). Reunirea lotului are loc în 4 februarie, în Cluj-Napoca.

 

Antrenorul Lynn Howells a precizat că miza calificării la Cupa Mondială este uriaşă, iar echipa nu are voie să facă paşi greşiţi pentru a nu-şi îngreuna situaţia.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ