VOLEI – Știința Explorări, învinsă la Ploiești: 1-3 cu Tricolorul LMV, în etapa a 15-a din Divizia A1

0
58
sursa foto: stiintaexplorari.ro

AU DAT-O ÎN FILEU. Într-un meci din cadrul etapei a 15-a a Diviziei A1 la volei masculin, Știința Explorări a întâlnit astăzi la Ploiești pe Tricolorul LMV din localitate. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-1 (25-23, 25-17, 19-25, 25-23) pentru gazde. Deși înfrânți, băimărenii anticipau de la bun început o confruntare dificilă, echipa din Ploiești ocupând locul 4 în clasament în acest moment, înaintea campioanei SCMU Craiova.

 

După ce au pierdut primele două seturi, băimărenii s-au redresat în setul trei, pe care au reușit să-l câștige la 19, ba mai mult, păreau că vor reuși chiar egalarea și că vor împinge meciul în set decisiv (au condus cu 14 – 8 la un moment dat). Ploieștenii au izbutit însă să se mobilizeze și, pe fondul unei lipse de concentrare a băieților noștri, au preluat conducerea și au închis setul patru în avantajul lor: 25-23.

 

Următorul meci al băieților de la CS Știința Explorări Baia Mare va avea loc împotriva celor de la CS Arcada Galați.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ