LA NAȚIONALĂ – Două jucătoare ale CS Minaur Baia Mare, selecționate în lotul României pentru Trofeul Carpaţi

0
387
Andreea Țârle și Anca Mițicuș (Polocoșer)

HANDBAL FEMININ. Două jucătoare ale CS Minaur Baia Mare, interul stânga Anca Miţicuş (25 de ani, fostă Polocoşer) și pivotul Andreea Ţârle (20 de ani), au fost selecționate de antrenorul naționalei României, Florentin Pera, în lotul de 21 de jucătoare pentru Trofeul Carpaţi.

 

La competiţie vor participa şi echipele naționale ale României, Serbiei, Spaniei şi Austriei. Competiţia va avea loc în perioada 29 septembrie – 2 octombrie, la Bistriţa-Năsăud, și va fi precedată de un stagiu de pregătire de trei zile (26-28 septembrie).

 

* Foto: @colaj 2mnews pe baza foto CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here