LA NAȚIONALĂ – Doi jucători de la Minaur Baia Mare, convocați la echipa națională pentru partidele cu Georgia și Spania

0
327
Iosif Andrei Buzle și Călin Mihai Căbuț

CONVOCARE. Doi jucători ai echipei Minaur Baia Mare, centrul Călin Mihai Căbuț (23 de ani) și interul stânga Iosif Andrei Buzle, au fost convocați de antrenorul federal Xavier Pascual la naționala masculină a României, care se reunește în perioada 31 octombrie-7 noiembrie 2021, perioadă în care are loc o pregătire centralizată la București, urmată de trei meciuri amicale internaționale, cu Georgia și Spania.

 

Partidele au fost programate marți, 2 noiembrie, cu Georgia (meci care se desfășoară în Sala Dinamo, la București, de la ora 18.00, partida fiind transmisă în direct la TVR1), joi, 4 noiembrie, și sâmbătă, 6 noiembrie, cu Spania (meciurile cu naționala Spaniei au loc în deplasare, la Asturias).

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here