ACCIDENT MORTAL – A murit Gavril Pop (64 de ani), primarul comunei maramureșene Boiu Mare, în urma unui tragic accident

2
6523
Gavril Pop

DECES. A murit Gavril Pop (64 de ani),  primarul comunei maramureșene Boiu Mare. Săptămâna viitoare, Gavril Pop urma să sărbătorească împlinirea vârstei de 65 de ani.

 

Pop a murit în urma unui tragic accident care a avut loc luni, 25 octombrie 2021, în timp ce se afla în București, unde a mers la Ministerul Dezvoltării să depună câteva proiecte pentru a obține finanțare. Pop a traversat strada imprudent și a fost agățat de un tramvai și apoi târât aproximativ 10 metri. Transportat de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale, Pop a murit din cauza gravelor leziuni suferite în urma accidentului.

 

Pop s-a născut la 5 noiembrie 1956, la Boiu Mare, comună în care era primar din anul 1992, cu întrerupere în perioada 1996-2000 (când a fost primar fostul preot al comunei, Emil Hosu) – la alegerile locale din 2020, s-a menținut în funcție pentru al șaptelea mandat de edil al comunei după ce a fost ales cu 54,41% din voturi.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here