SEDIU MODERNIZAT – Parchetul Sighetu Marmației intră în reabilitare: investiție de circa 1,3 milioane de lei

0
432

INVESTIȚIE. Sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, localizat pe strada Corneliu Coposu nr. 2, într-o clădire clasată ca monument istoric de categoria A (importanță națională), va intra în reparații capitale. Partea de clădire ocupată de procurorii sigheteni va fi reamenajată, contractul de execuție a lucrărilor, estimate la 1,3 milioane de lei (exact: 1.094.549,75 lei + TVA), fiind scos la licitație publică.

 

Proiectul tehnic de reabilitare prevede reparații și consolidare a șarpantei din lemn, precum și refacerea finisajelor interioare și exterioare (reparații fațade, acoperișuri, tencuieli, înlocuirea pardoselii, ferestrelor și ușilor, relocarea camerei care adăpostește serverele, refacerea/modernizarea instalațiilor de curenți slabi, electrice, sanitare și termice.

 

Ofertele sunt așteptate până în 4 noiembrie 2021, iar contractul, care are o durată de 18 luni, va fi atribuit pe criteriul “Prețul cel mai scăzut”. Investiția este realizată prin instituția superioară, respectiv Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here