INVESTIȚII – Eaton și-a bugetat în acest an investiții de 22 de milioane de lei în cele două fabrici din Maramureș, ajungând la 54 de milioane de lei din 2021 încoace

1
1313

EATON – MARAMUREȘ. Firma maramureșeană specializată în fabricarea aparatelor de distribuție și control a electricității, Eaton Electro Producție, înregistrată în satul Sârbi (com. Fărcașa), care operează în județ două unități de producție, în Sârbi și Bușag, a derulat anul trecut investiții de 32 de milioane de lei în fabricile din județ, previzionând în 2023 să mai investească circa 22 de milioane de lei în creșterea capacităților de producție.

 

Anul trecut, Eaton a raportat o cifră de afaceri de 1,6 miliarde de lei, în creștere cu 17,8% față de 2021, și un profit de net de 78,73 milioane de lei, în creștere cu 18,53% față de anul precedent. De asemenea, firma și-a crescut numărul de salariați cu 139, ajungând la 2.376 de angajați.

Eaton Electro Producție, subsidiară a grupului industrial american Eaton Corporation prin Eaton Holding SE & CO KG înregistrată în Bonn (Germania), este manageriată de Pamela Voichița Mack (fostă Pop). Firma este lider în clasamentul profitului în economia Maramureșului (circa 16 milioane de euro) și locul 2 în topul cifrei de afaceri și al numărului de angajați.

 

* Foto: @Eaton

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Cum sa nu investească atâția bani ca doar muncesc peste 2000 de sclavi pe salarii de mizerie. În 2023 sa iei salar de pana în 2200 de lei net este extrem de puțin la cât de scumpe îs toate în România. Oare care dintre șefii din conducerea Eaton ar putea sa trăiască cu asa salar în fiecare lună?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here