EXCLUSIV – INVESTIȚIE – În Ulmeni, pe locul unei foste fabrici de furnire din lemn intrate în faliment, se construiește o nouă fabrică

0
7155

… TOTUL SE TRANSFORMĂ. Pe locul fostei fabrici de furnire și panouri din lemn de pe strada Depozitelor nr. 2 din orășelul maramureșean Ulmeni, pe un teren de circa 5,5 hectare vândut în urma falimentului, un nou investitor, firma sălăjeană Agroviver Tehnologic, înregistrată în Benesat și controlată de familia Mureșan (Raluca Miriam Mureșan și Samuel Vasile Mureșan), va construi o fabrică de nutrețuri combinate pentru bovine, cu o capacitate de producție de 100 tone/zi.

 

Construcțiile existente (birouri, magazii de uscare, atelier, garaj) vor fi reabilitate și transformate în bucătărie furajeră și magazie de cereale (care vor fi dotate cu linii tehnologice automatizate), birouri, laborator de analiză a produselor prime/finite, magazie și pichet PSI.

 

Agroviver Tehnologic, care face parte din Cooperativa agricolă Limousine Nord-Vest 2020, formată din fermieri din județele Sălaj, Satu Mare și Maramureș, intenționează să colecteze materia primă (orz, porumb, grâu, lucernă etc.) direct de la cultivatorii locali, în incinta fabricii de nutrețuri combinate urmând să fie construite în acest sens trei silozuri automatizate.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here