INVESTIȚIE – Proiect de construire a unei mari capacități de producție și stocare a energiei electrice pe pășunea de 81 de hectare din Satu Nou de Jos

3
2489

PRODUCȚIE ENERGIE ELECTRICĂ. Firma 4P Renewables Groși SRL din București, în asociere cu Asociația Composesorală Viitorul Satu Nou de Jos, a introdus în fază pre-execuțională un proiect investițional care vizează construirea unei capacități de generare și stocare a energiei electrice în intravilanul și extravilanul localității Satu Nou de Jos (com. Groși), pe un teren de peste 81 de hectare care acum are folosința pășune (neproductivă) și drum.

 

Pe terenul aflat în proprietatea asociației composesorale se vor monta instalații de producere și stocare a energiei electrice, rețele interioare de transport a energiei electrice și posturi de transformare, vor fi amenajate drumuri de acces și împrejmuiri.

 

Firma a fost înființată în primăvara anului trecut, fiind controlată de Ionel Corneliu Pintea (50%), germanul Carsten Wilhelm Schlau (40%) și Ciprian Corneliu Glodeanu (10%) prin sereleul 4P Renewable, care dețin mai multe proiecte de producție a energiei electrice prin capacități solare.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here