INVESTIȚIE PRIVATĂ – În Șomcuta Mare, centru modern pentru îngrijirea permanentă a persoanelor vârstnice, cu capacitatea de 150 de persoane

1
870

CENTRU PENTRU VÂRSTNICI MARAMUREȘ. În orașul maramureșean Șomcuta Mare a fost demarat un proiect investițional care se va concretiza prin construirea unui centru modern dedicat îngrijirii permanente a persoanelor vârstnice sau a persoanelor bolnave. Imobilul, proiectat cu două etaje și cu o suprafață desfășurată de peste 7.000 mp, va fi amplasat pe strada Poștei nr. 14, pe un teren de 5,3 hectare, și va avea o capacitate de cazare de 150 de persoane, care vor fi deservite de un personal format din 50 de persoane.

 

Investiția aparține familiei Dănuț și Anamaria Balint, proiectul fiind deja avansat pe circuitul pre-execuțional pentru obținerea documentelor necesare demarării construcției propriu-zise (unele dintre acestea deja au fost obținute).

 

Centrul pentru îngrijirea vârstnicilor se va numi Hanul pentru seniori Micul Samaritean și a fost prevăzut, pe lângă camerele de cazare (fiecare prevăzută cu baie proprie), cu ascensor, cabinete medicale pentru consultații și tratament, bucătărie, camere frigorifice, spații de depozitare, vestiare, spații pentru servirea mesei, rugăciune, salon pentru activități, spațiu pentru relaxare, hair salon, spălătorie, terase ș.a.m.d. De asemenea, zona verde va fi amenajată în conformitate cu utilitatea clădirii (alei, plantaje de arbuști, plante decorative, flori etc.).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here