INVESTIȚIE – În Târgu Lăpuș se construiește un bazin de înot cu 2 milioane de euro din pușculița statului

0
2129

TÂRGU LĂPUȘ. Compania Națională de Investiții a introdus în licitație prin procedură simplificată un contract de 2 milioane de euro + TVA (valoarea totală estimată: 8.921.231,78 lei + TVA) pentru construirea unui bazin de înot didactic în orașul maramureșean Târgu Lăpuș.

 

Bazinul de înot va fi amplasat pe un teren de 4.000 de metri pătrați, situat pe strada Horea din Târgu Lăpuș, și se estimează că investiția propriu-zisă va fi de 8,2 milioane de euro, restul sumei prevăzute fiind repartizată pentru obținerea și amenajarea terenului, proiectare și asistență tehnică și organizarea de șantier.

 

Contractul va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai scăzut, iar constructorii pot depune oferte până în 10 februarie 2021. Lucrările trebuie finalizate în cel mult un an de la semnarea ordinului de începere (o lună și jumătate fiind repartizată pentru proiectare și 10 luni și jumătate pentru execuția lucrării) și trebuie garantate timp de 3 ani.

 

Costurile necesare racordurilor la utilități (electrică, apă, canal, gaz) vor fi făcute din bugetul local al orașului Târgu Lăpuș, iar administrația publică are obligația să păstreze și să întrețină destinația (bazin de înot didactic) timp de cel puțin 15 ani.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here