INVESTIȚIE ÎN INFRASTRUCTURĂ – În Săcel se construiesc trei poduri peste Iza, investiție estimată la peste 3,5 milioane de lei

0
163

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Administrația comunei maramureșene Săcel, controlată de edilul Gavrilă Dologa (PSD), a scos la licitație un contract estimat la peste 3,5 milioane de lei (exact: 3.546.893,47 lei, sumă care include TVA), care prevede construirea, în intravilanul comunei, a trei noi poduri peste râul Iza.

 

Contractul, pentru care se primesc ofertele constructorilor până în 7 iulie 2023, va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 40%, experiența unor experți-cheie de 30%, termenul de finalizare al lucrărilor –  care trebuie să fie cuprins între 2 și 3 ani – 15%, perioada de garanție – care trebuie să fie cuprinsă între 3 și 5 ani – 15%).

 

Vă reamintim că în vara anului 2021 circulația rutieră pe tronsonul Săcel – Moisei a fost închisă timp de o jumătate de an, în urma surpării parțiale a podului din Săcel peste Valea Izcioara, cauzată de o viitură care a subspălat culeea de pe unul dintre maluri, compromițând stabilitatea construcției.

 

* Foto generică: @autoblog.md

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here